Du är här: Om Holle

Om Holle


Holle är ett schweiziskt företag som sedan 1933 tillverkar ekologisk barnmat. Redan från start tog vi helt avstånd från kemikalier och konserveringsmedel i vår produktion. Företaget är baserat i gränsområdet mellan Tyskland och Schweiz.

Puréerna produceras i Schweiz. Tillskottsnäringen och spannmålsprodukterna produceras i Tyskland. Våra produktionsanläggningar lever upp till de senaste tekniska kraven och är ISO-certifierade. Säden som används för att tillreda grötprodukterna härstammar till största delen från tyska bondgårdar med ekologiska odlingar och biodynamiska jordbruk (Demeter). Säden gror i bördig jord, helt utan bekämpnings- eller ogräsmedel, och gödslas med preparat ur växtriket. De enda ekologiska ingredienser som inte odlas lokalt är ris som importeras från Italien och hirs från Ungern.

För att vara säkra på att ditt barn ska få det allra bästa använder vi enbart noggrant utvald Demeter-märkt säd från ekologiska bönder som vi har haft nära samarbeten med under många år.

Standardmjölken som används i modersmjölksersättningen och tillskottsnäringen kommer från ekologiska jordbruk i Allgäu (sydtyska alperna) och från Österrike. Till våra puréer använder vi uteslutande ekologiskt odlade grönsaker och frukter och köttet kommer från ekologiska eller Demetercertifierade gårdar. De födoämnen som tas fram på detta sätt smakar gott, är vitala och håller en hög näringskvalitet, som är särskilt viktig för spädbarn och småbarn.

Holle baby food GmbH - Baselstrasse 11 - 4125 Riehen/Schweiz
Tel.: +41 (0)61 645 96 00 - Fax: +41 (0)61 645 96 09 - E-mail: babyfood@holle.ch

Holle baby food GmbH - Baselstrasse 11 - 4125 Riehen/Schweiz